Takimi i Dyte informues i studenteve Pasuniversitare

Takim i dyte orientues me studentet e rinj Pasuniversitar te Universitetit te Vlores, date 18.10.2010, ora 11.00-12.00, salla C306. Te gjithe studentet e rinj pasuniversitar luten te marrin pjese.
Takimi i Pare informues i studenteve Pasuniversitare

Takim orientimi me studentet e rinj Pasuniversitar te Universitetit te Vlores, date 14.10.2010, ora 12.00-13.00, salla C100. Te gjithe studentet e rinj pasuniversitar luten te marrin pjese.Raund i Dyte i provimit te pranimit per programet pasuniversitare ne UV.

Provimi i pranimit per te gjithe studentet qe kane aplikuar per Shkollen Pasuniversitare ne Universitetin e Vlores eshte ne daten  04 tetor 2010, ora 9:00, ne sallen C 100.  Nuk do te hyjne ne provim studentet qe nuk plotesojne kriterin e mesatares dhe ata te cilet moren pjese ne raundin e pare te provimit te pranimit.  
Per me shume informacion shikoni faqen e pranimeve


Provimet e pranimit per studentet qe kane aplikuar per Shkollen Pasuniversitare ne Universitetin e Vlores eshte ne daten 17 Shtator 2010, ora 9:00, ne sallen C 100.
Ne kete provim do te marrin pjese vetem ata studente qe kane paguar taksen e aplikimit.
Per me shume informacion shikoni faqen e pranimeve.
Programet kualifikuese te Masterave dhe provimet kualifikuese te Doktoratures per gjithe Universitetin do te zhvillohen ne oren 08:00-13:00, ne ditet:

1.E hene, 23 Gusht, 2010
2.E shtune, 28 Gusht, 2010

Te gjithe shefat e departamenteve te cilet kane programe pasuniversitare duhet te marrin masat per mbarevajtjen e provimeve.

 

Lendet per te cilat do te zhvillohen provimet si dhe klasat perkatese:

E hene, 23 gusht, 2010

E shtune, 28 gusht, 2010