Simpoziumi Shkencor:
Permiresimi i Sistemit  Detar ne Shqiperi dhe Pervoja Evropiane
 
    
| Home | Programi |Kontakt | HTML tutorial

Lidhje:
 

Prezantimet
Pjesemarrja
Plani i programit
Regjistrimi
Programi
Kontakt

Fees

 
 

Ne Universitetin e Vlores Organizohet:

Ne 14-15 Maj 2010 ne Universitetin e Vlores,ne Fakultetin e Shkencave Teknike do te mbahet Simpoziumi Shkencor me teme:


Permiresimi i Sistemit Detar ne Shqiperi dhe Pervoja Evropiane

 

Te gjithe artikujt dhe materialet shkencore te simpoziumit do te botohen ne nje liber(Proceedings) me ISSN.

More Info

Organizatoret:

Ky simpozium do te organizohet nga Departamenti i Shkencave Nautike dhe Departamenti i Inxhinierise Mekanike dhe Navale te Fakultetit te Shkencave Teknike ne Universitetin e Vlores.

Grupi organizator:

  • Kristofor Lapa, University of Vlora
  • Ermal Xhelilaj, University of Vlora
  • Costel Stanca, Constanta Maritime University
  • Shkelqim Sinanaj, University of Vlora

Abstraktet te dergohen ne adresen e emailit [email protected]

More Info


Copyright Universiteti i Vlores