Diplomat

Diplomat qe ofrohen nga universiteti yne.
Me poshte mund te shikoni listen e diplomave qe ofron Universiteti i Vlores...

Verifikime

Hapat qe duhet te ndiqen . Studentët dhe ish studente që kanë nevojë për verifikimin e regjistrimit te tyre apo diplomes së...

Regjistrimet

Regjistrimet e studenteve .Informacion per regjistrimin paraprak, rregjistrimin perfundimtar dhe te studenteve nga trojet jashte...

Transkriptet

Transkriptet e notave .

Ju mund te kerkoni nje transcript duke kontaktuar me zyren e Rregjistrimit me email..

Njoftime:

Regjistrimet Vjeshte 2010
Jane hapur regjistrimet per semestrin Vjeshte 2010.

Ju urojme suksese!

Shperndarja e diplomave

Te gjithe studentet e diplomuar te paraqiten prane zyres se regjistrimit per te terhequr diplomen (padded cover) e cila koston 2000 Leke.  Pagesa duhet te behet prane zyres se rregjistrimit.

Grafiku i shperndarjes se diplomave eshte paraqitur si me poshte:

  • 16.08.2010, Biznes
  • 17.08.2010, Turizem
  • 18.08.2010, Gjuhe Letersi
  • 19.08.2010, Drejtesi
  • 20.08.2010, Navigacion, Ing.Navale, Teknologji Informacioni
  • 23.08.2010, Matematike, Parashkollore
  • 24.08.2010, Cikel i Ulet, Pedagogji e Specializuar
  • 25.08.2010, Anglisht, Italisht
  • 26.08.2010, Infermieri