Ankesat

 

Ne baze te Statutit dhe te Rregullores te Universitetit “Ismaili Qemali” Vlore,prane zyres Akademike funksionojne dy komisione per te gjithe ankesat dhe kerkesat e studenteve te Universitetit te Vlores:

1.Komisioni per ripranimin e studenteve qe per arsye te ndryshme kane nderprere studimet,I cili perbehet nga anetaret e meposhtem:

 1. Kryetar Dr.Eustrat Zhupa
 2. Dorian Tozaj
 3. Odise Caci
 4. Elenica Pjero
 5. Ermal Xhelilaj
 6. Rezarta Petani
 7. Nasip Xhelili
 8. Meri Gjoleka

 
2.Komisioni per ankesat e drejteperdrejta te studenteve te Universitetit te Vlores ne mardhenie te ndryshme si akademike etj.
Antaret e komisionit te ankesave jane:

 1. Kryetar Dr.Eustrat Zhupa
 2. Dorian Tozaj
 3. Nasip Xhelili
 4. Neime Pjero
 5. Evelina Koculi
 6. Luciana Koprenca
 7. Shkelqim Sinanaj
 8. Bledar Toska
 9. Rezarta Petani
 10. Lulezim Hajnaj
 11. Hajdar Kicaj

Dergo Ankesen ne menyre elektronike: