UV TECHNOLOGY CENTER                                                                              

Jeni duke filluar nje biznes te ri ?Modeli i një plani biznesi:

Inkubatori dhe UVTC
 Duke shkuar perpara
Ndihme per te filluar dhe rritur


Një vend për sot dhe nesër. E hapur për Bizneset Lokale

Inkubatori dhe zyrat e UVTC u shërbejne kompanive ne fillimet e tyre si dhe atyre kompanive te bazuara ne teknologji – dhe – ne fazat e zhvillimit te sistemit që kërkojnë laboratore dhe / ose hapësirë për zyre, si dhe akses të përshtatshëm për zhvillimin e biznesit dhe sherbimeve universitare bazë. Sektorët e ekonomise qe mund te perfitojne:

  1. Shërbime Biznesi
  2. Sherbime te Teknologjise se Informacionit
  3. Edukim

Inkubatori fokusohet në ato firma që kanë nevojë per ambiente, dhe se mund të përfitojnë nga aksesi në një shumëllojshmëri te burimeve të universitetit. Inkubatori përfshin hapsiren e nevojshme per fillimin e disa kompanive. Ka laboratore me hapësirë ne afersi te zyres. Ne hapsirat e ndertuara  Inkubatori lejon klientëve te shprehin dhe modelojne nevojat e tyre. Hapësira mund të ndryshohet për të akomoduar nevojat e ndërlikuara të jetes se kompanive shkencore, inxhinierike, kimike.
Klientët do të përfitojnë nga një koleksion të plotë të shërbimeve për mbështetje të biznesit dhe zhvillimin e produkteve, si dhe një mundësi për të nxjerrë nga një grup të studentëve të jashtëzakonshme puntore te mire.
Qendra Teknologjike e Universitetit te Vlores ofron laboratorët, mbështetje për zhvillimin e biznesit, zhvillimin e produktit dhe të testimit të gjitha në një vend
   

Ngritja dhe rritja e një biznesi ekzistues

Si te mbijetosh ndaj sfidave teknologjike?

Si një sipërmarrës i cili ka qenë ne drejtimin e një biznesi ju mund të përballet me disa sfida dhe  mund të keni pyetje që iu kane lindur që kur ju keni filluar në rrugën e biznesit.
 Ky seksion i faqes do të ju ndihmojë duke siguruar mjete të vlefshme, lidhjet dhe burimeve të tjera që janë të dobishme për bizneset ekzistuese.
Dërgoni një e-mail me problemet kryesore që ndesh teknologjia e perdorur  në biznesin tuaj.
Inkudatori gjithashtu ofron sherbime konsulence profesionale.

Qender Burimi  Sipermarrje dhe Mbështetje Programesh
Te mbijetojne dhe të lulëzojnë

Në këtë faqe ju do të gjeni një mori artikujsh të dobishem nga ekspertët për një sërë temash si nga menaxhimi i rrjedhës së parasë dhe të negocimit, për menaxhimin e stafit, online marketing dhe zgjerimin e bazës së klienteve tuaj.
Ne kemi kërkuar edhe nga perspektivat e pronarët e bizneseve veteran dhe sipërmarrësit për të ndarë sekretet e tyre të suksesit dhe tregojne pikat sesi ata kane arritur kete sukses qe do te thote ne thelb si e kane perballuar konkurencen ne cdo fushe.

Programi i kontrollit te fitimit

Është një program efikas për të ndihmuar të perballoni  pengesat dhe sfidat që mund të ballafaqohet në biznesin tuaj.
Ne ju sugjerojmë të na kontaktoni për një këshillim, që do të drejtojnë biznesin tuaj në rrugën e rritjes.

 

 

 

Menu

Lidhje

Njoftime

Duke filluar nga data 15 Shtator UV Technology Center do te ofroje kurse ne lendet:


1.E Drejta Tregtare

2.E Drejta Bankare

3.E Drejta e Falimentit

 

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne: [email protected]

 

Ju faleminderit!

 

more