UV TECHNOLOGY CENTER                                                                              

UV Technology Center

Qendra Tekonologjike UV (UVTC) është një departament në Zyrën e Rektorit, që mbështet përkthimin e ideve innovative, në botë reale aplikative.

Qendra teknologjike do ti sigurojë të gjithë qytetarëve shqiptarë të gjitha informacionet më të reja në fushën e teknologjisë dhe më gjerë duke e lidhur këtë dhe me botën akademike në të cilën veprojmë për më shumë se 15 vjet.


Në këtë aspekt, i ndërgjegjshëm për prestigjin e lartë kombëtar dhe ndërkombëtar, Universiteti i Vlorës “Ismail Qemali” i qëndron besnik detyrës së tij për të rritur aftësitë profesionale, burimet njerëzore dhe kulturore të stafit dhe studentëve të tij për të vepruar me kompetencë dhe profesionalizëm duke parë nga e ardhmja që tashmë përbën të tashmen e të gjithëve.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu

Lidhje

Njoftime

Duke filluar nga data 15 Shtator UV Technology Center do te ofroje kurse ne lendet:


1.E Drejta Tregtare

2.E Drejta Bankare

3.E Drejta e Falimentit

 

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne: [email protected]

 

Ju faleminderit!

 

more